21 de maig 2008

David Bowie impedeix la creació d'un musical

I és que ja no hi ha respecte per res. El cantant David Bowie ha hagut d'intervenir per impedir la creació d'un musical basat en la seua figura. Tots sabem l'èxit del musical sobre Queen, o el musical basat en les cançons de Mecano. Fins i tot cal recordar que Heroes, una de les millor cançons de Bowie, va ser utilitzada per a la pel·lícula Moulin Rouge. Per tant, no és d'estranyar que fa uns dies, el coreògraf danès Peter Schaufuss, autor del polèmic ballet Diana, la princesa, anunciés que havia arribat a un acord amb Bowie per organitzar un musical amb l'argument de El hombre que cayó a la Tierra i altres cançons de la primera època del Duc Blanc. Ara un portaveu del cantant de Brixton ha hagut de parlar amb la premsa per remarcar que no han donat permís a Schaufuss per utilitzar les cançons de Bowie en cap versió teatral. Amb tot, el mateix portaveu va explicar que estan en contacte amb la companyia Walter Tevis Estatge, que té els drets de El hombre que cayó a la Tierra, pel·lícula de ciència-ficció que Nicolas Roeg va dirigir l'any 1976. De fet, el portaveu va dir que saben de primera mà que l'empresa tampoc ha cedit els drets a Schaufuss per fer cap musical. En aquest sentit, els representants de Bowie tenen previst recórrer als tribunals, si és necessari, perquè el coreògraf deixe de fer-se publicitat a costa del cantant. A més, va amenaçar el coreògraf amb una demanda, si decideix tirar endavant el projecte i utilitzar la música de Bowie sense el seu permís.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Doncs he sentit que a Gijón en faran un, de musical, de Mortadelo u Filemon... ja em dirás...

    ResponElimina
  2. Mare meua. De Mortadelo y Filemón? Això em sona a festival de final de curs...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com