7 de maig 2008

'Rescue me' estrena temporda a TNT

El canal temàtic TNT (al dial 24 i 45 de Digital+) estrena aquesta nit l'esperada tercera temporada de Rescue me, la sensacional sèrie sobre els bombers de Nova York que TV3 ha maltractat situant-la en horari de matinada. En aquesta tercera entrega, el bomber Tommy Gavin (Denis Leary) haurà de lluitar per mantenir-se sobri després de la mort del seu fill, i mentre continua endavant amb la seua separació, descobrirà amb qui té una relació el seu nebot, fill del seu germà mort durant l'atac a les Torres Bessones. De fet, la participació als rescats de l'11-S és el que va desequilibrar emocionalment Gavin i la resta de bombers de la secció 62 de Nova York, que hauran d'enfrontar-se a més focs, evacuacions i salvaments mentre intenten cicatrizar les ferides de les seus caòtiques vides privades. En aquesta tercera temporada de Rescue me, hi haurà aparicions d'actors i actrius d'un cert renom, com Susan Sarandon, que participa en tres episodis, Marisa Tomei i Tatum O'Neil. La nova temporada de 13 episodis, i després de l'emissió de la quarta temporada als Estats Units, la cadena FX ha encarregat una cinquena entrega amb 22 nous capítols. De fet, els responsables de la cadena tenen clar que ara mateix Rescue me és un dels pilars d'FX, al costat de la sèrie Nip/Tuck, també emesa a casa nostra per TV3 i Calle 13.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com