7 de maig 2008

'La Parejita', el nou 'Escenas de matrimonio'?

No és la primera vegada que uns personatges habituals de la revista satírica El Jueves tenen una adaptació per a la televisió o per a la gran pantalla. Com recordareu alguns, abans de la sèrie que s'està preparant sobre La Parejita, personatges creats per Manel Fontdevila, ja havíem vist la sèrie i les pel·lícules sobre Maki Navaja i sobre Historias de la Puta Mili, per posar només un parell d'exemples que també ens serveixen per recordar el mestre Ivà. Ara, com us deia, li ha arribat el torn a La Parejita, que tindrà una comèdia de situació amb 65 episodis de només cinc minuts de durada, cosa que fa pensar que la sèrie està concebuda directament per a l'acces time, és a dir, just abans del prime time. El model seguit és el de fórmules que ja han tingut èxit al nostre país, com Camera Café o Escenas de matrimonio, però potser amb una aposta destinada a un públic més juvenil. A més, la curta durada dels episodis també fan que La Parejita tinga garantida la sortida per a altres suports, com internet i la televisió a través del telèfon mòbil. Els actors que hauran d'encarnar La Parejita són els relativament poc coneguts Alejandro Cano i Alicia Rubio, a qui podem veure actuar en aquest videobook penjat a You Tube.
La productora que s'encarregarà de portar La Parejita a la pantalla serà la catalana Diagonal TV, que en els últims anys ha conreat diferents èxits en el sector de la ficció televisiva, com Ventdelplà, a TV3, i Amar en tiempos revueltos o La señora, a La 1 de TVE. En aquest cas, encara no se sap quin canal emetrà la sèrie, però fa tota la pinta que podria ser la mateixa TVE, que d'aquesta manera tindria un bon ganxo per enfrontar-se en la franja de l'acces a altres cadenes que ja tenen aquest segment resolt amb programes de diferents formats. Els productors executius seran José Luis Martín, per part d'El Jueves, i Joan Bas i Jaume Banacolocha, per part de Diagontal TV, amb qui la revista també està col·laborant per fer una altra sèrie del mateix estil, titulada Mamá Carlota i protagonitzada per la veterana actriu Rosario Pardo. L'objectiu de la productora és tenir les dues sèries enllestides abans de l'estiu.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com