8 de maig 2008

Kara Trace, de 'Galáctica' a 'CSI'

A través de Series Blog ens assabentem avui que l'actriu Katee Sackhoff, més coneguda pel seu personatge de Kara Trace a Galáctica, estrella de combate, podria ser un dels propers fitxatges per a CSI. Els productors de la sèrie dels forenses de Las Vegas estan movent fitxa per cobrir les últimes baixes que ha tingut CSI, després de la marxa dels personatges de Sara (Jorja Fox) i Warrick (Gary Dourdan), aquest últim detingut fa pocs dies per haver aparegut dormint en molt mal estat dins del cotxe, mal aparcat i amb possessió de diferents drogues.
L'actriu de Battlestar Galactica seria el recanvi de Jorja Fox, que ha decidit abandonar la sèrie després d'aquesta vuitena temporada (el final de la setena, actualment en emissió a Telecinco però finalitzada a AXN, ja ens dóna moltes pistes que el personatge de Sara tenia els dies comptats). El problema és que l'actriu que interpreta Kara Trace, i que a CSI es diria Bryce Adams, no ha acabat d'agradar els responsables executius de la sèrie, tot i que els guionistes han manifestat que havien escrit el paper pensant en ella. Si heu vist Galáctica, entendreu que Sackhoff respon al perfil de policia dura, atractiva i molt sensual que podria necessitar CSI Las Vegas. De fet, a Galáctica ha portat el pes interpretatiu i argumental de molts capítols, i no seria d'estranyar que si acaba fitxant per CSI puga ser la persona preparada per substituir Gil Grissom al davant del laboratori criminalístic de Las Vegas, si algun dia William Petersen acaba per abandonar la sèrie, com ha insinuat alguna vegada.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com