11 de maig 2008

La cancel·lació de 'Men in Trees', una mala notícia

Aquesta setmana hem conegut la trista notícia de la cancel·lació de la sèrie Men in Trees, que al nostre país emet el canal Fox i properament hauria de ser estrenada per TVE. La cadena ABC ha decidit no renovar-la per a una tercera temporada, segons va confirmar la creadora de la sèrie, Jenny Bicks, a la revista TV Guide. Men in Trees és una de les sèries més delicioses que la ficció nord-americana actual, una simpàtica barreja de Doctor en Alaska i Sexo en Nueva York que a casa ens havia enganxat totalment. Fins ara, el canal Fox ha emès els primers 17 episodis de la primera temporada, però als Estats Units ha estat un de les sèries més maltractades pels continus canvis d'horari i de dia, fins a sis canvis a la graella de l'ABC, que va acabar per despistar l'audiència. Amb tot, la bona notícia és que els guionistes han rebut instruccions per organitzar un bon final a la sèrie, que no s'emetrà al final de la segona temporada, prevista per al 28 de maig, sinó a l'estiu.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com