10 de maig 2008

El nou 'CQC' ja té presentador

Per fi s'ha revelat un dels secrets més ben guardats de la televisió al nostre país. El tercer presentador de la més que acceptable història del programa Caiga Quien Caiga serà Frank Blanco, més conegut fins ara per haver estat un dels locutors-presentadors més solvents dels 40 Principales i de 40 TV. Blanco, molt conegut per haver conduït el popular ¡Anda ya!, serà l'hereu del ric patrimoni satíric deixat pel Gran Wyoming i Manel Fuentes, i suposem que la seua experiència a la ràdio i a la televisió li permetrà estar a l'alçada de les expectatives. De fet, prefereixo a Blanco (que sempre m'ha recordat a un Javier Sardà rejovenit) que a qualsevol altra cara nova, que tal i com està la tele d'avui en dia acostuma a ser un actor que s'aprèn els guions que escriuen uns altres. Sobretot, en els casos de Cuatro i La Sexta, que és la cadena que ara emetrà a Espanya aquest format original argentí, després del seu pas de més de 10 anys per Telecinco.
L'elecció de Blanco com a conductor del nou CQC a La Sexta s'ha portat amb un secretisme extrem, ja que al marge del dia de l'estrena, només s'havien donat a conèixer el nom d'alguns dels nous Homes de Negre. Sobretot, el d'Estíbaliz Gabilondo; sí, la neboda d'Iñaki Gabilondo, que serà la primera dona de CQC, ja que el cas de Deborah Hombres caldria tractar-lo a banda. A més de Blanco també hi haurà altres cares radiofòniques, com el duet Niño i Fox, que participen al programa de ràdio No somos nadie, de l'emissora M80. D'altra banda, la bona notícia és que La Sexta ha apostat per situar el nou CQC al prime time. La nova etapa de Caiga quien caiga s'estrenarà el 14 de maig a les 22.30 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com