8 de maig 2008

Homes dolents contra la dona biònica

El gran duel d'aquesta nit a les cadenes temàtiques es produeix amb l'estrena en paral·lel de Mad Men, la nova sèrie de Canal+, i La mujer biónica, que Sci Fi porta en primícia al nostre país. Es tracta de dues estrenes molt esperades, sobretot en el cas de Mad Men, després de la intensa campanya promocional que li ha fet Canal+ al costat de la seua altra aposta de la temporada, Daños y prejuicios.
Mad Men ha estat un èxit inesperat als Estats Units, ja que tot i que s'emet per la cadena per cable AMC la sèrie ha aconseguit crítiques excel·lenets i una audiència mitjana d'1,1 milions d'espectadors. Un resultat molt bo, ja que AMC sobretot està especialitzat en l'emissió de pel·lícules clàssiques nord-americanes. De fet, ja té garantida una segona temporada, amb 13 episodis més. Ambientada a les oficines d'Sterling Cooper, una agència fícticia de publicitat de Nova York de la dècada dels seixanta, època en què els publicistes (també coneguts com Homes Dolents) van entendre que qualsevol producte era susceptible de ser anunciat, i que qualsevol mètode era vàlid per fer-ho; Mad Men va guanyar dos Globus d'Or com a millor sèrie dramàtica i al millor actor, per a Jon Hamm. L'èxit de la sèrie no és una casualitat, ja que el creador de Mad Men és un dels guionistes i productor de Los Soprano, Mathew Weiner.
Canal+ ha programat l'estrena de Mad Men a partir de les 21.30 hores, just mitja hora abans que a Sci Fi comence el remake de La dona biónica, amb un episodi doble. La mujer biónica, ara interpretada per Michelle Ryan, és una nova versió del clàssic dels anys setanta que va protagonitzar Lindsay Wagner. La sèrie només té vuit espisodis, ja que la cadena NBC va decidir cancel·lar La mujer biónica perquè, tot i els 13 milions d'espectadors de l'estrena, el producte va anar perdent audiència. De res van servir les aparicions de Katee Sackhoff (Galáctica: Estrella de combate) o de l'actor Isaiah Washington, que va ser fitxat per a La mujer biónica després del seu polèmic acomiadament d'Anatomía de Grey, on interpretava el doctor Preston Burke. Però allò que va sentenciar a mort La mujer biónica va ser la vaga de guionistes, ja que quan els escriptors van tornar a la feina l'NBC va confirmar la cancel·lació definitiva de la sèrie. En qualsevol cas, i tenint en compte que només són vuit episodis, li donarem una oportunitat per comprovar la bona feina de David Eick, també responsable de Galáctica: Estrella de Combate.

Avui també s'estrenen la quarta temporada de Wildfire, a Cosmo TV; la sisena temporada de CSI Miami a AXN, i la catorzena temporada de Los Simpson al canal Fox.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com