12 de maig 2008

'Journeyman' substitueix 'Dexter' a Fox

Journeyman no té res a veure amb Dexter, però serà la sèrie encarregada de subsituir les històries del forense més controvertit de Miami, a partir d'aquesta nit al canal Fox. La sèrie ha estat nominada recentment als premis Saturn Awards com a millor sèrie en obert, i segueix les aventures d'un periodista de San Francisco, anomenat Dan Vasser, que interpreta l'actor Kevin McKidd, conegut per la seua participació a la sèrie Roma. Inesperadament i sense cap explicació, Vasser comença a fer viatges en el temps, i descobreix que pot canviar el curs de la vida dels altres. Journeyman, que va estrenar-se com una de les grans apostes de la cadena NBC per a la passada temporada, s'emetia cada dilluns després de la sèrie estel·lar del canal, Héroes. Amb tot, i encara que la crítica especialitzada va donar-li molt bones crítiques, el públic no va acompanyar Journeyman, que a Fox podrem veure cada dilluns a partir de les 22.20 hores. La primera i única temporada de la sèrie té 13 episodis, i la cadena que ha adquirit els drets per emetre-la al nostre país en obert és Cuatro. Finalment, la cadena NBC no ha volgut renovar la sèrie, que va quedar-se amb una audiència mitjana de 7,34 milions d'espectadors, cinc milions menys que Héroes, la seua predecessora a la graella. De moment, sembla que no han prosperat les diferents iniciatives dels fans de la sèrie, per salvar Journeyman. En qualsevol cas, és una bona oportunitat per evadir-se i reflexionar una estona sobre les paradoxes temporals, gràcies a una bona sèrie de ciència-ficció. Tot seguit, teniu el vídeo amb el tema musical de Journeyman...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com