12 de maig 2008

'House' derivarà en una sèrie de detectius

Com alguns ja sabreu, el personatge i els mètodes del doctor House estan inspirats, d'alguna manera, en els mètodes deductius del detectiu més famós de la història de la literatura, Sherlock Holmes. A internet podreu trobar un munt de coincidències entre els dos personatges, que aquí seria massa llarg d'enumerar i segur que ja heu llegit en altres ocasions. Per això, no és d'estranyar que els productors de House hagin decidit que el primer spin-off derivat d'aquesta sèrie mèdica no siga un altra ficció amb més metges, sinó una sèrie sobre un detectiu.
En algun moment, semblava que Wilson o Foreman serien els escollits per protagonitzar la seua pròpia sèrie, o fins i tot la doctora Allison Cameron, per intentar centrar l'spin-off en un públic més femení, de la mateixa manera que ha fet la cadena ABC amb Private Practice, la sèrie protagontizada per la doctora Addison d'Anatomía de Grey. Però la cadena Fox i els productors de l'NBC estan desenvolupant un projecte en què el nou personatge masculí de House no seria un altre metge, sinó un investigador que després del seu pas per l'hospital Princeton-Plainsboro de Nova Jersey podria fer el salt definitiu i tenir la seua pròpia sèrie. Penso que seria fàcil i també interessant introduir un personatge del mateix nivell intel·lectual de House, i que el metge ajudés l'investigador a resoldre algun crim complicat, que s'allargués durant tres o quatre episodis. I després, un cop feta la nova sèrie, que House l'ajudés a resoldre altres casos, fent diferents crossowers. O no recordeu que Watson, l'ajudant de Sherlock Holmes, també era metge? I ja tindríem el cercle tancat...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com