13 de maig 2008

Britney Spears salva 'Cómo conocí a vuestra madre'

Una molt recuperada Britney Spears, si tenim en compte el greu estat de deteriorament físic i mental al qual havia arribat l'última reina del pop, ha aconseguit salvar una de les sèries que més m'han agradat i enganxat en els últims mesos. Es tracta de la comèdia Cómo conocí a vuestra madre, que al nostre país han emès La Sexta i el canal Fox (el canal taronja ha acabat ja la segona temporada, però no sé per quin episodi van a La Sexta). Ahir a la nit va produir-se la segona de les participacions de Britney Spears a la sèrie, de la qual alguns han dit que és la nova Friends, pel ganxo dels seus personatges i l'alta qualitat dels guions; o bé l'homòloga de Perdidos en el difícil camp de la comèdia, per la seua estructura narrativa. I sembla que Britney té garantida una tercera aparició a How I met your mother, cosa que voldria dir que hi haurà una quarta temporada per a la sèrie, ja que ahir es va emetre, precisament, el penúltim episodi de la temporada actual. La veritat és que la renovació de la sèrie, que havia estat amenaçada de cancel·lació perquè fins ara no cobria les expectatives de la cadena CBS, és una gran notícia per als que som seguidors de Cómo conocí a vuestra madre. El cop de sort ha vingut de mà de Britney Spears, que en la seua primera aparició va fer que l'audiència de la sèrie pugés als 10,6 milions d'espectadors, millorant els 9,7 de la setmana anterior i els 8 milions de mitjana que How I met your mother havia tingut aquesta temporada. L'aparició de la cantant ha estat un bon reclam, i no m'estranyaria gens que acabés tenint un personatge fix a la sèrie. Serà Britney Spears la mare que tant ens està costant i agradant descobrir?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. En principi la mare ja va sortir a la primera temporada, van iniciar una relació amb el prota però va marxar a Alemanya a fer pastissos.
    A mi també m'agrada molt la serie, pero crec que amb el plantejament que porta no s'hauria d'allargar massa.

    ResponElimina
  2. No, la noia que se'n va a Alemanya amb una beca per fer pastissos no era la mare. Hi ha un moment en què el protagonista ho diu als fills.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com