9 de maig 2008

Revistes de cinema en plena era digital

En plena era digital, cada vegada és més estrany que apareguin noves revistes, i més si van destinades destinades al públic jove. Avui m'he trobat als quiosc la revista Climax Magazine, una publicació bimensual que va traure el seu primer número per al perióde desembre del 2007-gener del 2008. La portada, com podeu veure, està dedicada a la propera estrena de Batman. The Dark Knight, la seqüela de Batman Begins que ha tornat a dirigir Christopher Nolan. Personalment, trobo que el principal atractiu de la revista és que està especialitzada en el cinema d'acció, però també m'ha agradat el regal de vuit pòsters de gran format, que corresponen a les pel·lícules Dragon Wars, The Spirit, Rambo, American Gangster, 3:10 to Yuma, Iron Man i Aliven Versus Predator 2. A més, la revista Climax Magazine, que es pot consultar íntegrament a internet, està feta a Figueres!

D'altra banda, avui també m'he comprat el número de maig de la revista Dirigido Por..., que dedica un dossier especial al cinema de John Ford, en què els diferents crítics de la publicació han fet una votació per dir quines són les deu millors pel·lícules del director de Centauros del desierto. De fet, aquest és el film que encapçala el rànquing, amb 37 vots, per davant de El hombre que mató a Liberty Valance, Pasión de los fuertes (empatada amb El hombre tranquilo), Las uvas de la ira, ¡Qué verde era mi valle!, La diligencia, Dos cabalgan juntos, La legión invencible, Fort Apache (empatada amb Siete Mujeres) i The Sun Shines Bright. La part més important del dossier està escrita per Quim Casas, però també hi ha articles de Hilario J. Rodríguez, Aldo Vinagò, Carles Balagué, Rafel Miret, Ricardo Aldarondo, Tomás Fernández Valentí i Antonio José Navarro.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com