1 de febr. 2008

Cinema gratis amb ADNStream














La manera de veure la televisió (i també el cinema) ha canviat. I com que avui divendres s'inaugura l'EBREBLOC, us parlaré d'un portal d'internet que ofereix un extens catàleg de pel·lícules en línia, sense cap cost per a l'usuari. Es tracta del web ADNStream, una iniciativa espanyola que segueix el camí traçat per altres llocs internacionals. Segons hem sabut gràcies al Blog de cine, el portal ADNStream s'ha aliat amb les distribuidores Filmax i Manga Films, un acord que li permet penjar pel·lícules al web i oferir-les gratuïtament als seus visitants. A més de les pel·lícules completes i doblades al castellà de les dues distribuidores, ADNStream també ofereix films clàssics, en versió original sense subtítols. L'invent pretén ser sostenible econòmicament gràcies a la publicitat, amb un anunci que surt cada vegada que volem mirar una pel·lícula. Per accedir a les pel·lícules disponibles és molt fàcil, ja que només cal entrar al portal d'ADNStream (sense la necessitat de preinstal·lar cap programa, a l'estil de Joost), i fer clic a la pestanya "Canales de TV" que apareix a l'esquerra de la pantalla. Se us desplegarà un menú en què podreu triar entre mirar pel·lícules, notícies, documentals, esports, música, curtmetratges, animació, tràilers, videojocs, anuncis... Un cop dintre de la secció pel·lícules, accedireu al catàleg de Filmax i Manga Films, així com al de clàssics en V.O. Així, trobareu pel·lícules com Beyond Re-animator, Boccaccio 70, El Cid, la leyenda, El sueño de Valentín, Invicto, La leyenda de Eneas, Manolito Gafotas, Matrimonio a la italiana, Relaciones confidenciales, Los Sin Nombre, Adiós a las armas, 2.000 Maníacos, Amante, querida, puta, Cuentos de Kama Sutra en el jardín perfumado, El bruto, Yo soy la revolución, Demencia 13, Fraude, Las troyanas, Los olvidados, Maniac Cop, Qué bello es vivir, Charlot en el circo, The Front Page, El ladrón de cuerpos, Glen or Glenda, La invasión de los ladrones de cuerpos, El nacimiento de una nación, El gabinete del Doctor Caligari, El hombre que sabía demasiado, Yuma o Rashomon. Per començar, la veritat és que no està gens malament. Hi ha varietat de gèneres, cinema comercial i independent, i també pel·lícules de totes les èpoques. Suposem que de mica en mica aniran ampliant el seu catàleg amb més pel·lícules, però de moment ja no teniu excusa per no mirar bon cinema de totes les èpoques.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. PERO QUÉ ÉS AIXÒ TANT BRUTAL!!!!!
    Un coleguita de l'associació, Robert, no tenia tele a Califòrnia mirava pelis en directe a la web i no ho entenia. Me dia que les mirava en anglès i clar, un no és gaire espavilat i no vaig ni provar-ho... pero en idiomes penínsulars, otro gallo cantará... d'aquí un rato porto a la menuda en sa iaia i pujo a l'ebrebloc

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com