25 de set. 2008

El Joker, nou ninot de la casa Mattel

La companyia de joguines Mattel ha posat a la venda aquesta figura del Joker basada en la nova versió del personatge que ofereix la pel·lícula El caballero oscuro, i que des del passat cap de setmana forma part de la nostra galeria de figures. Es tracta d'un ninot totalment articulat, armat amb un bazoka que dispara de veritat, ja que quan s'acciona un mecanisme s'obre la part del davant de l'arma i apareix una fletxa amb un enorme guant de boxa a la punta. El ninot és sensacional. La figura respecta força l'estètica que el Joker ha tingut a les últimes sèries de dibuixos animats, però reprodueix amb una certa fidelitat les faccions i el pentinat enganxifós que lluïa l'actor Heath Ledger a la pel·lícula. Ja vam dir que consideràvem un encert que el director Christopher Nolan comptés amb Ledger per encarnar el Joker, ja que l'actor australià (a qui se li podria concedir l'Oscar pòstum) va construir un personatge més fidel a còmics com Batman: La broma asesina o bé Batman: Arkham Asylum. Amb tot, l'actor va assegurar que no s'havia llegit ni un sol còmic del Joker, i que va crear el personatge inspirant-se en el protagonista de La naranja mecánica, d'Stanley Kubrick. Siga com siga, la gent ha entès que el personatge del Joker que va parir Ledger és una de les aportacions més poderoses d'aquesta pel·lícula, ja que Nolan ens va proposar un Joker macabre, psicòpata, cruel i molt fosc. Per tant, molt allunyat de l'estereotip colorista i bufonesc creat a la sèrie televisiva dels anys 60, i fins i tot superior a la interpretació de Jack Nicholson en la primera pel·lícula de Tim Burton. Malauradament, la mort de Ledger al febrer ens ha deixat sense la possibilitat de veure una altra vegada aquest Joker a les noves pel·lícules sobre Batman. Com a mínim, ara ens queden els ninots i els altres productes del merchandising per recordar aquesta gran interpretació.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com