17 de nov. 2005

Oliver (Campeones) és del Barça


El passat 10 d'octubre el canal de pagament Nickelodeon va estrenar la nova etapa de la mítica sèrie "Campeones", "Campeones hacia el mundial". Oliver, Benji i la resta de crakcs del futbol japonès han crescut, i són jugadors professionals en els millors clubs de les lligues d'Europa, per preparar-se per al mundial de Corea i Japó. En el capítol que vaig veure el cap de setmana, Oliver juga al Catalunya B, un trassumpte del Barça B, amb una equipació que recorda el segon vestuari del FC Barcelona de fa un parell de temporades. Oliver intenta convèncer el seu entrenador, amb gols i assistències, que ha de pujar-lo al primer equip, perquè ell vol jugar a la primera divisió espanyola. Curiosament, l'entrenador recorda moltíssim Carlos Bianchi (suposem que els japonesos van pensar que algun dia l'argentí, extècnic de Boca Juniors, acabaria entrenant el Barça). El Miniestadi està dibuixat amb una fidelitat exhaustiva i, com a la vida real, també està mig buit. Un dels espectadors de luxe és un dels personatges mítics d'Oliver i Benji, Mark Lenders, que juga a la Juventus i vol emportar-se Oliver a Itàlia. Però com Leo Messi, Oliver té molt clar que per triomfar ha de quedar-se al Barça i demostrar tota la seua qualitat.
"Campeones hacia el mundial" s'emet de dilluns a divendres a les 19.30 hores, i esl caps de setmana a les 19.05 hores.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com