9 de febr. 2008

La cadena NBC podria revendre 'Friday Night Lights' a algun canal de cable

L'altra dia, gairebé coincidint amb la final de la Super Bowl que van disputar els Giants i els Patriots, a casa vam veure l'últim episodi de la sèrie Friday Night Lights, que està ambientada en el món del futbol americà. Ja us he dit en algun moment que Friday Night Lights ha estat una de les millors sèries de la temporada als canals temàtics, una veritable sorpresa... Segur que si teniu l'oportunitat de veure-la us agradarà, encara que us passi com a mi, que no tinc ni idea de futbol americà, perquè el més important són els personatges. La notícia d'avui és que la cadena NBC, que havia apostat molt per la sèrie, ara no sap què fer amb Friday Night Lights, de la qual s'està emetent la seua segona temporada. La sèrie ha estat una de les perjudicades per la vaga de guionistes, i a l'NBC i només ha aconseguit uns 6,1 milions d'espectadors de mitjana, tot i que és una de les més valorades pels crítics de televisió i pels directius de la cadena. Una possible solució seria que l'NBC traspassés la sèrie a algun canal de pagament per cable, on sens dubte mantenir una audiència propera als 6 milions d'espectadors seria tot un èxit. En qualsevol cas, nosatrles només esperem que el canal TNT ens porte aviat la segona temporada al nostre país.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com