10 de jul. 2008

'El Genet Solitari', segons un dels directors de 'Perdidos'

El canal 300 emet aquesta nit una producció molt curiosa. Es tracta de la versió d'El Genet Solitari (Lone Ranger) que l'any 2003 va dirigir ni més ni menys que Jack Bender, un dels productors i directors habituals de Perdidos. En realitat, es tracta d'una pel·lícula per a la televisió (un episodi pilot per a una possible sèrie, però el projecte va ser cancel·lat), que va protagonitzar un dels últims ídols adolescents, l'actor Chad Michael Murray, conegut per la seua participació en sèries com Dawson creix i Las chicas Gilmore, però sobretot per ser el protagonista de One Tree Hill. En aquesta adaptació del personatge creat per George Trendle i desenvolupat per Frank Striker l'any 1933 per a una radionovel·la, el jove actor interpreta Luke Hartman, un estudiant de dret de Boston que resulta ferit durant un atac en el qual el seu germà, un ranger de Texas, mor assassinat. Per sort, un indi apatxe anomenat Tonto (nom que en les diferents adaptacions, per al mercat latinoamericà, es canviava per Toro) aconsegueix salvar Luke, que decideix venjar la mort del seu germà convertint-se en un justicier emmascarat. La veritat és que tenim ganes de veure aquesta nova adaptació del Llanero Solitario, un dels personatges que més ens va marcar a la nostra infantesa, sobretot gràcies a la sèrie de dibuixos animats produïda en els primers anys vuitanta per la mítica productora Filmation, la mateixa que va ser les animacions d'altres personatges clàssics com Tarzan, Flash Gordon o El Zorro. Posteriorment, també vam comprar-nos un recull del serial cinematogràfic interpretat pel mític Clayton Moore, que va arribar a interpretar 221 episodis de 23 minuts entre els anys 1949 i 1957. Ara diuen que Disney ha posat a treballar l'equip de guionistes de Piratas del Caribe per fer una nova trilogia dedicada al Genet Solitari, produïda per Jerry Bruchkeimer i amb Gore Verbinski com a possible director.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. oh, i jo que pensava que Tonto es diria Tonto tan aqui com a la Xina !!

    Es interessant el mon dels necessaris canvis de noms/marques de pais a pais, encara que Carod-Rovira potser no li agradaria;)..... per exemple, el cotxe, Corsa, al mon anglo-saxo es deia Nova. Que no sabeu pq no es pot dir aixi aqui?

    ResponElimina
  2. Les marques comercials amb noms que sonin a català no han triomfat mai gaire, a Espanya. El mateix ha passat amb els patrocinadors del Real Madrid a Catalunya (recordo especialment el cas de Parmalat). L'altre dia sentia un comentari molt interessant, em penso que a Rac1, que analitzava el nom dels cotxes produïts per la Seat. Encara que la fàbrica principal està a Barcelona, mai ha tret un model de cotxe amb el nom d'una ciutat catalana. El més paregut seria el Seat Ibiza, encara que no és Seat Eivissa. Per què sí un Seat Córdoba i no un Seat Amposta?

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com