9 de març 2008

Cuatro emetrà la segona temporada de 'Roma' per Setmana Santa, en tres úniques maratons

La cadena privada Cuatro ha decidit estrenar per Setmana Santa la segona temporada de la sèrie Roma. Això seria una bona notícia pels que encara no han vist els nous episodis d'un dels últims productes estel·lars de la HBO i de la BBC (al nostre país ja l'ha emès Canal+), si no fos perquè Cuatro té la intenció de convertir la segona temporada de Roma en una minisèrie. És a dir, com si fos un peplum, o un telefilm qualsevol coproduït per Itàlia i Alemanya, d'aquells que et passen a la sobretaula de Telecinco, Cuatro pensa emetre els 10 episodis en tres jornades maratonianes el Dijous Sant, el Divendres Sant i el Dissabte de Setmana Santa. Així és com Cuatro, cadena que fins ara ha tractat més o menys bé les sèries, menysté la ficció televisiva més cara de la història, guardonada amb tres premis Emmy (fotografia, direcció artística i maquillatge). Igual que la seua primera temporada (que Cuatro va estrenar al nostre país, abans fins i tot que Canal+), la segona entrega de Roma també va filmar-se al complex cinematogràfic italià de Cinecittá, amb més de 20.000 metres quadrats de decorats. Durant els nous episodis, Roma es troba immersa en una lluita pel control de l'Imperi, després de la mort de Juli Cèsar, però els protagonistes també viatjaran a Egipte i coneixerem les intrigues de Cleopatra. Entre les millors coses de la segona temporada hi ha la construcció dels personatges com Octavio Augusto (que canvia d'actor, ja que el fred Simon Wood substitueix el jove Max Pirkis) i la degradació personal de Marco Antonio (genial James Purefoy, que en algun moment fins i tot s'assemblava al personatge interpretat per Marlon Brando), així com l'exotisme i carnalitat de Cleopatra (Lindsey Marshal). També cal destacar la impressionant fotografia i els decorats espectaculars (sobretot, el del port d'Alexandria), així com l'estremidora escena final de la desfilada de la victòria d'Octavio Agusto.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com