4 de set. 2007

La tercera temporada de 'Perdidos', a l'octubre en DVD

Ja podem confirmar que la tercera temporada de la sèrie Perdidos es posarà a la venda en DVD a partir del 10 d'octubre, just un mes després que el canal de pagament Fox comenci a emetre els nous capítols a un ritme de dos episodis per setmana. La curiositat és que, per primera vegada en el cas de Lost, la tercera temporada de la sèrie es podrà veure completa en DVD abans que s'hagi emès per la televisió de pagament, però molt després de què milers de seguidors ja hagin vist els nous episodis gràcies a internet. Con influirà això en l'audiència de la sèrie, però també en la venda dels DVD?
Ahir, els abonats a Fox ja vam poder veure un especial titulat Lost, un relato de supervivencia, que la cadena tornarà a emetre dissabte, junt amb els dos últims episodis de la segona temporada. Un especial molt útil si voleu recordar alguns dels moments més emocionants de la primera i de la segona temporada, però també per posar-vos al dia abans de començar a veure els episodis de la tercera temporada, que al canal Fox començaran el 10 de setembre. Com ja sabreu, La 2 de TVE està repetint actualment els capítols de la segona temporada, ja que encara haurà d'esperar una mica més per poder estrenar els nous episodis en obert.
Per la seua banda, el pack de la tercera temporada de Perdidos costarà uns 50 euros, tot i que en diferents botigues online podeu trobar alguna oferta per uns quatre euros menys. Estarà format per set discos, amb menús interactius, accés directe a escenes i els reportatges Perdidos en el Paraíso: Un día de descanso en Hawaii i El mundo de los otros. També hi trobareu les típiques escenes eliminades, flashbacks i un documental sobre el rodatge de la tercera temporada.


Si t'agrada el bloc, no t'oblidis de votar-me al Votam al TOP CATALÀ!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com