5 de set. 2007

Concurs de pits en una emissora de ràdio, al show del polèmic Howard Stern

Sempre he dit que una de les coses més difícils de fer per ràdio és un programa de cine, per la dificultat d'explicar una pel·lícula sense poder mostrar les imatges. Tot i així, continuen fent-se programes cinèfils, gràcies a la música i els diàlegs de les pel·lícules, però sobretot amb les recomanacions dels crítics. En canvi, ara he vist una cosa encara més difícil: fer un concurs de pits per la ràdio, amb noies en topless, somrients i disposades a participar en el show. Ho ha fet el popular i polèmic locutor de ràdio Howard Stern, humorista i conductor del seu propi programa de la ràdio per satèl·lit Sirius, que també han emès algunes emissores de l'ona mitjana als Estats Units. Stern és molt conegut pels seus programes amb un alt contingut d'humor escatològic, sexual i racial, i també per castigar els seus convidats amb tot tipus de desafiaments i proves de mal gust. A més, des del novembre del 2005 es poden descarregar en vídeo sota demanda els seus programes, tant a les plataformes de televisió per cable com a internet. En aquests vídeos no censurats mostren el que després passarà als seus programes, i també el que no es veurà. Si els busqueu, podeu trobar a la xarxa centenars d'arxius de descàrrega lliure amb els programes de Howard Stern. També podeu trobar molt de material al seu web oficial. Jo us he trobat aquest vídeo, amb el ja famós concurs de pits...




www.Tu.tv

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com