2 de set. 2007

La segona temporada de 'Roma', a l'octubre a Canal+

Els llibres d'Història ens permeten saber què va passar amb la República de Roma després de la mort de Juli Cèsar, però els seguidors de la sèrie produïda per l'HBO i la BBC estàvem esperant amb candeletes l'estrena de la segona temporada de Roma al nostre país. Finalment, i després de recuperar en dues ocasions la primera temporada de Roma que Cuatro havia estrenat en obert, la cadena de pagament Canal+ (també de Sogecable) ha decidit emetre en primícia els nous episodis de la sèrie a partir de l'octubre. Almenys, això és el que llegim al web Mundoplus, un portal que per mi és totalment de fiar. La guerra civil, la caiguda de la República i la creació de l'Imperi estan per arribar en aquesta segona temporda de Roma, en què coneixerem com continuen les vides del jove August, Octavia, Marco Antonio, Atia, Servilia, i els soldats Lucio Voreno i Tito Pullo, entre d'altres personatges. Pel que he llegit, a la segona temporada Pullo s'enamorarà d'un nou personatge, una guerrera amazona anomenada Gaia. La segona temporada de Roma té només 10 episodis, menys que la primera, ja que l'HBO i la BBC van decidir no renovar la sèrie pels seus elevats costos de producció.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com