2 de set. 2007

Canal 9 reposa 'La hora de Bill Cosby'

Avui he hagut d'aixecar-me aviat i m'he emportat una bona sorpresa, ja que he vist que Canal 9 està reposant La hora de Bill Cosby, una de les millors comèdies de la història de la televisió. Després, he entrat al web de Ràdio Televisió Valenciana i he vist que Canal 9 emet episodis d'aquesta sèrie cada dia, a partir de les 7.30 hores del matí. Ja sé que no són hores per posar-se a veure la tele, si no heu de matinar, però si us agradava La hora de Bill Cosby crec que val molt la pena programar el vídeo.
Tot i que és una sèrie que va estrenar-se l'any 1984, puc dir que La hora de Bill Cosby no ha perdut gens de frescor. Està molt ben feta, els actors són sensacionals i els acudits continuen fent gràcia. La sèrie, que va mantenir-se en antena fins el 1992, va ser l'èxit més important de Bill Cosby a la televisió, tot i que als anys seixanta i setanta ja havia tingut també el seu propi programa (The Bill Cosby Show, 1969-1971), havia creat l'exitós programa educatiu Fat Albert and The Cosby Kids (1972-1979), i havia aparegut en diferents pel·lícules. Però La hora de Bill Cosby va ser el seu salt definitiu a la fama, i va canviar el concepte de sitcom per sempre, ja que va ser la primera sèrie de comèdia protagonitzada per una família afroamericana. A més, La hora de Bill Cosby va ser la sèrie matriu d'un dels primers spin-off que recordo haver vist, Un mundo diferente. En aquesta altra sèrie, continuava la història de Denise (interpretada per l'actriu Lisa Bonet, un dels amors platònics de la meua infància) quan la filla del doctor Huxtable marxava a estudiar a la universitat.
Tot seguit, veureu que us he buscat a You Tube l'episodi pilot de La hora de Bill Cosby (està en versió original). És curiós, però aquesta gran sèrie no ha estat editada encara en DVD al nostre país. D'altra banda, avui Vaya Tele! també recupera una entrevista de Bill Cosby amb Groucho Marx. Dos dels mites de la comèdia, en un moment televisiu per recordar (veure'l aquí).

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com