31 d’ag. 2007

La polèmica 'Sugar Rush' i la tercera de 'Médium', primeres estrenes de la nova temporada de sèries als canals temàtics

L'estiu comença a acabar-se i els canals temàtics posen les seues graelles al dia, amb les novetats per a la propera temporada. Tot i que en els últims dies ja s'ha produït alguna estrena menor (com la de la sèrie alemanya Asesinos rituales a AXN) o excepcional (com la de la sèrie Saved a Fox), és a partir de dilluns, 3 de setembre, que les cadenes especialitzades han programat les primeres estrenes fortes. En primer lloc, el canal TNT estrenarà en primícia Sugar Rush, una polèmica sèrie juvenil del britànic Channel 4. Així, Sugar Rush és una sèrie que explica la vida de Kim, una adolescent "verge i lesbiana" que s'enamora de la seua millor amiga, Sugar. Pel que sembla, Sugar és la típica noia dolenta, abocada a un món de drogues, alcohol i sexe. Per tant, no és d'estranyar que amb aquest argument i una bona banda sonora, amb èxits de bandes consagrades i altres grups emergents, Sugar Rush s'hagi convertit en una sèrie molt seguida al Regne Unit.
L'altra novetat interessant és l'estrena de la tercera temporada de la sèrie Médium, protagonitzada per Patricia Arquette. El canal AXN ja va fer una preestrena dels dos primers episodis al començament de l'estiu, però sens dubte el retorn de Médium, amb nous capítols, és una gran notícia per a tots els seguidors de la sèrie.

Si t'agrada el bloc, no t'oblidis de votar-me al Votam al TOP CATALÀ!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com