14 d’ag. 2007

Una dona presidenta i Gary Oldman a la nova temporada de '24'

Poc a poc van sabent-se més cosetes sobre la nova temporada de la sèrie d'acció 24. Com us deia ahir, durant les últimes setmanes havia circulat el rumor que l'actriu Geena Davis podria interpretar la nova presidenta dels Estats Units a la nova temporada de les aventures de Jack Bauer, però sembla que els responsables de 24 -que estan escrivint el guió de la setena temporada de la sèrie- han vist que no era gaire bona idea que Davis encarnés el mateix personatge que ja feia a Señora Presidenta, recentment cancel·lada. Finalment, sembla que que la primera presidenta de 24 serà l'actriu Cherry Jones, a qui hem vist com a secundària en algunes pel·lícules com El Bosque o Señales, així com a La tormenta perfecta o Erin Brockovich, però que sembla que també té un gran carrera com a actriu de teatre. D'altra banda, un altre dels fitxatges per a la nova temporada podria ser l'actor Gary Oldman, que inevitablement interpretaria el dolent del nou compte enrere per a Jack Bauer. En aquest sentit, cal recordar que Oldman va interpretar el 1991 a Lee Harvey Oswald a la pel·lícula JFK, i que el 1997 també va posar-se a la pell d'un terrorista rus que segrestava l'avió presidencial a Air Force One. Tant el magnicidi del president dels Estats Units com l'atac a l'Air Force One són dos dels temes que ja s'han tractat a 24.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com