1 de juny 2006

Avui és el gran dia: naix Sci Fi España

Avui és el gran dia. A partir de les deu de la nit, començaran les emissions regulars del nou canal Sci Fi España, el canal dedicat a la ciència ficció que es podrà veure en exclusiva a través de Digital+. L'obertura del canal, a més a més, coincideix amb l'estrena a l'Estat espanyol d'una sèrie inèdita, molt esperada pels aficionats a la ciència ficció: Stargate Atlantis. Que de què va Stargate Atlantis? La mítica ciutat de l'Atlàntida ha estat trobada, però no al nostre planeta, sinó en un racó de la galàxima Pegasus. A Stargate Atlantis, que és un spin-off de la també prestigiossa Stargate SG-1, un grup de militars i científics ha de travessar el portal i viatjar fins Atlantis, acumular tot el material que puguin trobar i tornar com puguin i quan puguin, ja que hauran de localitzar algun tipus de tecnologia que els permeti tornar... Però una vegada a l'Atlàntida, els nostres amics es trobaran una ciutat abandonda, sense cap tecnologia que els porti de tornada a casa. A més, el problema és que descobriran un nou tipus d'enemic que s'alimenta... d'humans! Aquesta nit s'emetran els dos primers episodis de la sèrie, i després l'èxtasi continuarà amb la difusió de la pel·lícula Encuentros en la tercera fase, d'Steven Spielberg. Continuarem informant (si ens deixa l'emoció)...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. Quina enveja! i jo que no el puc veure... ara, en un futur, si tot va bé, potser me posaré el digital+: només per veure este canal val la pena!!!!

    ResponElimina
  2. I tant! Jo em vaig abonar a Digital+ fa dos estius perquè ja allavontes hi havia rumors que es crearia este canal. La cosa s'havia anat allargant, però mentrestant he pogut anar passant gràcies a les sèries (de ciència ficció però també d'altres gèneres) d'altres canals boníssims, com són Fox, AXN i Calle 13.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com