14 d’ag. 2007

8TV aguanta gràcies a 'S'ha escrit un crim', després d'acabar 'Gata salvaje'

Acabo de veure les últimes dades d'audiència de 8TV i les meues primeres conclusions són que la nostàlgia ven, però també que una bona sèrie ho és sempre, per moltes vegades que la posin. La cadena privada del grup Godó va acabar el passat 3 d'agost la telenovel·la Gata Salvaje, amb què havia obtingut uns resultats sorprenents (per no dir excel·lents). Durant la setmana del 6 al 12 d'agost, el programa més vist ha estat la sèrie S'ha escrit a un crim, que va assolir 94.000 espectadors amb un 5,2% de quota de pantalla. La sèrie d'aventures Cazatesoros ha tingut més bon share (5,5%), però amb menys espectadors (80.000). El tercer programa més vist ha estat l'especial d'El Tricicle, amb 73.000 espectadors i un 3% de quota de pantalla. El mateix share que la pel·lícula de dimecres passat, Conspiració a Red Rock West, tot i que va tenir menys espectadors (63.000).
Tornant a S'ha escrit un crim, què dir d'aquesta sèrie que vam veure primer a TVE i més endavant a Televisió de Catalunya, fins arribar a l'esgotament més absolut. També s'ha encarregat de cremar-la el canal temàtic Calle 13, que fins i tot ha arribat a emetre alguna de les pel·lícules (telefilms) que van fer-se un cop cancelada la sèrie. I és que les històries de l'escriptora-detectiu Jessica Fletcher, interpretada per la gran actriu anglesa Angela Lansbury, va tenir un total de 264 episodis, que es van emetre originàriament entre 1984 i 1996 a la cadena CBS. El personatge de Jessica Fletcher estava inspirat en un altre personatge de ficció, la Miss Marple creada per Agatha Christie. Això em va fer pensar, quan jo era menut, que Angela Lansbury era Agatha Christie, però finalment vaig aconseguir desfer el malentès. Una altra curiositat és que els productors de la sèrie, que va filmar-se als estudis de la Universal, van arribar a proposar el paper protagonista a l'actriu Doris Day. Finalment, destacar que S'ha escrit a un crim és coneguda a hispanoamèrica amb el títol de La reportera del crimen.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com