31 d’ag. 2007

Canal+ estrena 'Harry Potter y el Cáliz de Fuego'

Un dels directors britànics més interessants del panorama actual, Mike Newell (responsable de pel·lícules com Cuatro bodas y un funeral, La sonrisa de Mona Lisa), va ser l'encarregat de dirigir l'adaptació al cinema de la quarta entrega de Harry Potter, el personatge creat per J.K. Rowling. I aquesta pel·lícula, Harry Potter y el Cáliz de Fuego, s'estrena aquesta nit a Canal+, a partir de les 22.00 hores. Els experts en Harry Potter (entre els quals no m'hi trobo) afirmen que aquesta és la millor de les pel·lícules realitzades fins ara, ja que a més de la imaginació suggerent i desbordant de sempre, també té un punt de foscor que encara fa que El Cáliz de Fuego siga una pel·lícula més atractiva per al públic adult. En el seu quart any a l'escola Hogwarts, el personatge interpretat per Daniel Radcliffe haurà d'enfrontar-se al més gran i perillós dels reptes de la saga. Hi ha indicis que el malvat Lord Voldemort ha tornat, i que voldrà destruir Harry Potter d'una vegada per totes. D'altra banda, recordeu que l'estrena d'El Cáliz de Fuego a Canal+ coincideix amb l'estrena als cinemes de Harry Potter y la Orden del Fénix. ¿Us heu fixat que abans aquestes pel·lícules s'estrenaven per Nadal, i que ara les grans estrenes comercials, destinades al públic infantil i juvenil, s'avancen a l'estiu? Els temps estan canviant...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Jo sóc fan de Harry Potter i dic que la darrera és la millor...i les seguents encara ho serán més, una mica com passa amb els llibres.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com