30 d’ag. 2007

Què passaria si Spiderman fos un zombie?

Acaba d'editar-se al nostre país, a càrrec de Panini, un dels còmics més estranys de l'any en l'univers Marvel. Es tracta de Marvel Zombies, una obra escrita per Robert Kirkman i dibuixada per Sean Philips, i que explica què passaria al món si els superherois més famosos de Marvel (el Capitán América, Spiderman, Los 4 Fantásticos, Hulk, Lobezno...) es transformessin en morts vivents. Com és d'esperar, la principal conseqüència de la transformació dels superherois en zombies, per culpa d'un virus, és que comencen a menjar-se els humans, i que tenen una gana de carn insaciable. Amb aquesta base argumental, Marvel Zombies ha esdevingut una petita obra mestra, amb les racions inevitables d'humor negre, acció, diversió i originalitat en el tractament dels personatges protagonistes, molt coneguts pel gran públic, fins i tot pels que no són lectors habituals de còmics. Panini ha posat a la venda l'àlbum de Marvel Zombies a un preu força assequible, 11 euros. Al mateix temps, Planeta de Agostini també ha editat un altre llibre escrit per Kirkman, que ara mateix és el guionista de còmics més famós del subgènere zombie. Es tracta del volum número 5 de l'obra Los Muertos Vivientes, que ja podeu adquirir per 7,50 euros.

Si t'ha agradat el bloc, vota'm al Votam al TOP CATALÀ!

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com