17 de març 2007

'Perdidos' i 'Mujeres desesperadas' tenen una segona oportunitat a la TDT

Dues de les sèries nord-americanes amb més èxit internacional i més maltractades per TVE, Perdidos i Mujeres desesperadas, tindran una segona oportunitat a la televisió gratuïta, gràcies al canal SET en Veo que emet dintre de l'oferta de la televisió digital terrestre (TDT). SET en Veo estrenarà Mujeres desesperadas demà diumenge, 18 de març, a partir de les 20.30 hores del vespre, en la seua aposta per millorar els continguts de la TDT. El canal de Sony -que també té un altre canal al nostre país, AXN, dintre de la televisió de pagament) té una clara vocació per entretenir el públic familiar, amb una graella formada per estrenes i reestrenes de sèries. A més, ha anunciat que emetrà Mujeres desesperadas en format panoràmic, amb l'opció de subtítols en castellà i versió original. D'altra banda, SET en Veo ha programat redifusions de la sèrie els dissabtes a les 18.50 i els caps de setmana a les 14.20 hores, per facilitar que els espectadors puguin seguir Mujeres desesperadas sense problemes ni canvis d'horaris inesperats.
Per altra banda, SET en Veo també ha confirmat que pensa emetre Perdidos a partir del 28 d'abril, tots els dissabtes, i també amb diferents redifusions. A més, el canal de sèries de la TDT també té previst passar Lost amb l'opció d'escoltar els diàlegs en versió original, amb subtítols en castellà i en format panoràmic, cosa que no van fer en el seu moment ni el canal de pagament Fox ni TVE.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Permete'm que et recomani una serie una mica atipica, i de la qual gaudim tots aquells que no tenim canals de pagament. La serie en questio es diu que vida mas triste, i la protagonitzen i la fan uns nois de basauri (Euskadi). També tenen web pròpia on es pot seguir, pero casi tots els capítols estan al youtube. Et deixo un parell de links per fer un tastet:
    http://www.youtube.com/watch?v=bz7HkrDtmng

    i

    http://www.youtube.com/results?search_query=qvmt+2x08

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com