14 de març 2007

La tercera temporada de 'CSI NY' i l'estrena de 'Kyle XY', novetats de la setmana digital

Les principals novetats de la setmana televisiva digital són la tercera temporada de CSI Nueva York, al canal de pagament AXN, i l'estrena de l'esperada sèrie Kyle XY, al canal Sci Fi. En primer lloc, l'arribada de la tercera entrega dels forenses de Nova York va representar ahir a la nit una reestructuració a la nit CSI del canal AXN, ja que CSI NY ha passat a emetre's a les 21.30 hores, mentre que els episodis de la sisena temporada de CSI Las Vegas ara s'emetran (de fet, es reemetran) a les 22.20 hores. Finalment, CSI Miami es manté a les 23.15 hores, amb la repetició dels episodis de la quarta temporada.
A la tercera temporada de CSI NY, que com deia va estrenar-se ahir al vespre, Mack Taylor (Gary Sinise) haurà de compaginar el seu treball amb la nova etapa de la seua vida personal, ja que iniciarà una relació sentimental amb una forense, la doctora Peyton Driscoll (Claire Forlani). Tot i així, el capítol d'ahir va ser força fluixot, res a veure amb els emocionants últims episodis de la segona temporada, que va culminar amb la mort de la CSI Aiden Burn (Vanessa Ferlito) i amb Don Flack (Eddie Cahill) ferit greument per l'explosió d'una bomba.

>Nova sèrie de ciència ficció

D'altra banda, aquesta nit s'estrena a Sci Fi la nova sèrie Kyle XY, un dels èxits més importants de la temporada als Estats Units. La sèrie tracta sobre un adolescent que apareix desorientat en un bosc, sense recordar res, sense dir ni una paraula i sense melic. Després de passar per un centre hospitalari, una psicòloga decideix emportar-se'l a casa i el noi comença a conviure amb la seua família. Però Kyle no s'alimenta ni es relaciona amb els altres, i aparentment no té emocions. En principi, la proposta argumental pot recordar-nos la fallida John Doe, però no us espanteu, ja que Kyle XY ja aconseguit la renovació i s'ha començat a enregistrar la segona temporada. De moment, a l'Estat espanyol l'estrenarà Sci Fi, avui a partir de les 22.00 hores, però Cuatro és la cadena generalista que també ha adquirit els drets per emetre-la en obert.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com