12 de març 2007

'Ben 10', nova sèrie a Cartoon Network

La setmana passada vaig descobrir Ben 10, la nova sèrie de dibuixos animats del canal temàtic de pagament Cartoon Network. De fet, Ben 10 és una de les novetats del març en aquest canal d'animació, i s'emet de dilluns a divendres a les 8.20 hores del matí i a les 17.15 hores de la tarda, i els caps de setmana a les 9.00 hores del matí. L'argument és el següent: Ben Tennyson seria un xiquet absolutament normal, si no fos perquè pot transformar-se en el superheroi que ell desitja en cada moment. Quin xiquet no ha desitjat això, alguna vegada? Penso que aquest és el primer encert de la sèrie, ja que aconsegueix que l'espectador s'identifiqui ràpidament amb el protagonista. El segon element d'èxit és l'existència d'un objecte màgic: l'Omnitrix, un estrany artefecte d'un altre planeta, que Ben es posa al seu canell com si fos un rellotge. De fet, és l'Omnitrix el que permet a Ben transformar-se temporalment en un dels superherois alienígenes: Diamantino, Feral, Cuatrobrazos, Espectral, Materia Gris, Inferno, Fauces, Libélulo, Actualitzador i XL8. Cadascun té uns superpoders determinats, però Ben encara no ha après a controlar-los, i aquí hi ha el tercer element interessant de la sèrie: el procés d'aprenentatge i les situacions còmiques que sorgeixen del procés d'assaig-error. El quart element d'èxit són els ajudants de Ben 10: el seu avi i la seua cosina Gwen. Evidentment, també hi ha un superdolent: un pervers ésser intergalàctic anomenat Vilgax. Si podeu veure aquesta sèrie, no us la perdeu. Té el segell inconfudible de les sèries de qualitat de Cartooon Network, i l'acció i l'estil dels dibuixos recorda moltíssim el de Batman, the animated series.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com