13 de des. 2006

'S'ha escrit un llibre' sobre la història de TV3

Televisió de Catalunya i Cossetània Edicions tenen previst presentar avui, a partir de dos quarts de vuit del vespre, l'obra S'ha escrit un llibre, què qui, com, quan de TV3. L’acte tindrà lloc a la llibreria Catalònia de Barcelona (Ronda de Sant Pere, 3), i la presentació del llibre comptarà amb la participació de professionals de TV3. El volum, que té unes 200 pàgines i costarà uns 15 euros, pretèn recordar les sèries i programes de TV3. De fet, l'objectiu de l'autor, Dario Porras, ha estat que la gent puga trobar, en forma de definició, tots aquells moments que sempre heu tingut a la memòria. Centenars de personatges i situacions recollits, un per un, de la A a la Z. Persones reals i de ficció que, des de fa 23 anys, han aparegut a la petita pantalla cada cop que pitjàvem el botó del 3 al nostre comandament a distància. Personatges i programes emblemàtics com el Filiprim, l’Eulàlia Montsolís, el Tomàtic, Dallas, el Peris, Ventdelplà… La llista és inacabable i pràcticament tots són al llibre. Alguns tenen una definició per si mateix, però n’hi ha que apareixen a la descripció d’algun programa, d’algun concepte de la realitat que ens envolta o per alguna frase que ja ha passat a la història de TV3. L'autor del llibre és el periodista Dario Porras, que ha treballat en algunes emissores de ràdio (Ràdio 4, COM Ràdio o RAC1) i en diferents canals televisius. El seu debut a la petita pantalla va ser al programa Les 1000 i una de TV3, que es podia veure cada nit d’estiu l’any 1997. Des del febrer del 2005 forma part de l’equip del TVist, que cada migdia apropa l’actualitat de TV3 als espectadors.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com