13 de des. 2006

Doninis aptes per als xiquets, el ".kid"

Llegim avui a l'edició digital del diari El Mundo que el Parlament Europeu ha proposat la creació d'un domini específic per a Internet, ".kid", que garanteixi que els llocs webs adscrits ofereixen continguts aptes per als més menuts. Així, la proposta forma part d'un informe no legislatiu sobre la protecció dels infants i la dignitat humana als nous mitjans de comunicació, que ha aprovat la cambra comunitària. Entre d'altres coses, l'informe també proposa la creació d'un número de telèfon gratuït, en què els ciutadans europeus podrem obtenir informació sobre sistemes de filtratge, que evitin que els menors accedeixin a la Xarxa i es trobin amb imatges violentes o pornogràfiques. A més, el document també preveu la creació d'un certificat europeu de qualitat, una espècie de denominació d'origen (DO) per avalar els proveïdors de continguts "segurs" a Internet. Finalment, l'informe aposta per establir una sèrie de principis a escala comunitària, que garanteixin el dret de rèplica, de forma que puguin corregir-se de forma immediata possibles difamacions o informacions errònies. Vosaltres mateixos...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com