12 de des. 2006

Les criatures d'Star Wars, en un reportatge exclusiu de Canal+

El canal de pagament Canal+ (disponible al dial 1 de Digital+) estrena aquesta mateixa tarda el documental Criaturas de 'La guerra de las galaxias' (Animal Icons: Star War Creatures). El documental ens retrobarà amb els wookiees, ewoks, tauntauns o wampas que hem conegut amb cada pel·lícula d'Star Wars, que també han contribuït a la formació d'un nou vocabulari dins de la cultura pop. Qui no ha batejat algun amic pelut o barbut com a Chewaka? D'altra banda, el document ens promet "espectaculars clips i escenes que no s'han inclòs a les pel·lícules", així com entrevistes amb el director George Lucas i amb els actors Mark Hamill, Carrie Fisher i Harrison Ford, però també amb els tècnics Ryan Church, Rob Coleman i Terryl Whitlach. L'estrena del documental serà a les 17.20 hores, però tindreu redifusions durant les properes setmanes. D'altra banda, Canal+ també ha programat un especial pel proper 19 de desembre, titulat El imperio de los fans. L'especial pretén ser un homenatge a tots aquells que han convertit la seua afició per Luke Skywalker, Darth Vader i Obi Wan-Kenobi en una obsessió i un estil de vida. Jedis d'anar per casa, personatges seduïts pel costat fosc de la Força, enciclopèdies vives de la tecnologia Droid, i en general frikis d'Star Wars, que van ser un referent de la cultura pop i ara també han fet el pas definitiu a l'era multimèdia.
Finalment, la cirera del pastís que ens ha preparat Canal+ és l'estrena en televisió a l'Estat espanyol de la tercera entrega de l'última trilogia, Star Wars episodio III. La venganza de los Sith, que tots els abonats podrem veure la nit del dia de Nadal, el 25 de desembre.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com