20 de des. 2006

'Eureka', nova sèrie en exclusiva de Sci Fi

El canal de pagament Sci Fi, disponible al dial 25 de Digital+, estrena en exclusiva aquesta nit la sèrie Eureka, un dels èxits més importants de la passada temporada als Estats Units. A l'episodi pilot, que s'emetrà a partir de les deu de la nit, coneixerem l'agent de policia Jack Carter, que després d'un accident arribarà amb la seua filla a un poble del nord-oest dels Estats Units, al costat de l'oceà Pacífic, que es diu Eureka. En aquesta població, Carter descobrirà que el govern de l'Estat està realitzant un estrany experiment secret amb els seus habitants. De fet, hi viuen grans genis d'arreu del món i les seues famílies, i per tant a Eureka els invents, els científics bojos, les situacions surrealistes i el caos són el pa de cada dia. En realitat, el poble va crear-se després de la Segona Guerra Mundial, després que els Estats Units llancessin contra el Japó les dues bombes atòmiques. Va quedar clar que la ciència i la tecnologia podien tenir conseqüències nefastes per al nostre planeta, i el govern americà no podia permetre's el luxe de tornar a posar en perill la població mundial. Amb l'ajut d'Albert Einstein i altres consellers de la seua confiança, el president Harry S. Truman va projectar la construcció d'una ciutat secreta, en una zona remota del Pacífic Nord-oest, que serviria per protegir el Món, però també per estimular l'enginy de les ments més privilegiades d'Amèrica.
No em digueu que la sèrie no promet... Però tranquils, que els que no tingueu Sci Fi a casa també podreu veure-la en obert a Cuatro, a partir del 6 de gener, potser substituint la sèrie Las Vegas. La llàstima és que Eureka només té 12 episodis, i segons les últimes informacions la segona temporada no s'estrenarà, també a Sci Fi, fins a l'estiu del 2007.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com