2 de set. 2006

Tres edicions del DVD de "V de Vendetta"










El proper 12 de setembre es posen a la venda les tres edicions que Warner Home Video ha preparat de l'adaptació al cinema del sensacional còmic V de Vendetta. La primera és una versió senzilla, amb un sol disc, que costarà uns 18 euros, que només tindrà l'habitual possibilitat de sentir la pel·lícula en diferents pistes d'idiomes, els subtítols i l'accés directe a les escenes. Per contra, l'edició de dos discos, que valdrà uns 22 euros, dedica el segon DVD a un interessant recull d'extres, com un making-off titulat ¡Libertad para siempre! ¡Para siempre!, un altre document sobre la producció, titulat Diseñando el futuro, i un documental sobre La historia de Guy Fawkes, el personatge que va intentar dinamitar el parlament anglès i que va ser cremat un 5 de novembre, i a qui "V" homenatja amb la seua màscara i els seus actes. D'altra banda, hi ha un altre documental, Inglaterra prevalece: “V de Vendetta y la nueva era de las tiras cómicas”, així com un muntatge audiovisual amb la música de Cat Power i també el tràiler cinematogràfic. Suposo que aquesta edició de dos discos serà la que em compraré, ja que l'edició especial de col·lecionista, que costarà uns 27 euros, només té com a valor afegit que et regala el còmic d'Alan Moore i David Lloyd. Si ja el teniu, com és el meu cas, no crec que us valgui la pena aquesta edició especial.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com