19 de des. 2006

Papa Noel no existeix, segons la tele sueca

Les ocurrències televisives dels europeus no ens deixen de sorprendre... Després de veure la campanya danesa contra l'excés de velocitat als nuclis urbans o el fals informatiu de la televisió pública belga sobre la proclamació de la independència de Flandes (aquí podeu veure la notícia feta per Euronews), ara resulta que la televisió pública de Suècia no tenia res millor a fer que revelar la veritable identitat de Papa Noel. Això va passar durant l'emissió del Calendari nadalenc, una sèrie de ficció infantil per capítols, que s'emet durant tot el mes de desembre fins la nit de Nadal. Així, els protagonistes van aprofitar l'argument d'un dels episodis i van fer que la detectiu Maja afirmés en una de les escenes que Papa Noel no existeix, ja que "només és un familiar disfressat". El tema ha esdevingut una qüestió d'estat a Suècia, perquè no oblidem que els països nòrdics han aconseguit bastir una mitologia comercial i turística a partir de la figura de Santa Claus, que té la seua residència habitual al Pol Nord). La consellera d'informació de la cadena SVT va demanar disculpes públicament, i va assegurar que estava molt disgustada perquè la televisió havia destruït la il·lusió nadalenca dels xiquets i la seua creença en Papa Noel. Però el més trist de tot això és que han criticat la cadena pública sueca per dir la veritat.
En fi, per fer-vos passar el disgust us he buscat unes imatges amb el veritable Papa Noel a Suècia i unes altres amb una de les hostesses sueques de Santa Claus, que ens felicita les festes de Nadal...



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. la veritat és quem'agrada més el segon vídeo... per les seues qualitats musicals, és clar!

    :D

    ResponElimina
  2. Res d'homes peluts i barbuts!! A mi els regals que me'ls porti l'hostessa!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com