25 de set. 2006

Anatomía de Grey aconsegueix destronar CSI

La sèrie Anatomía de Grey, que al nostre país podem veure a través del canal Fox i de Cuatro, ha donat la primera gran sorpresa de la nova temporada televisiva als Estats Units. Els imbatibles forenses de CSI han perdut el seu llarg lideratge d'audiència (22,6 milions d'espectadors) en benefici d'Anatomía de Grey, que va recollir més de 25 milions d'espectadors. Això va passar dijous, que als Estats Units és el dia més competitiu de la setmana televisiva, ja que es troben les principals apostes de les cadenes més importants. Enguany, la CBS i l'ABC havien volgut enfrontar els seus productes estrella: la setena temporada de CSI contra la tercera temporada d'Anatomía de Grey. L'equip de Grissom portava sis anys imbatuts, com a líders d'audiència, però la veritat és que la segona temporada dels joves de l'hospital de Seattle havia estat memorable, i el final, de veritable infart. Finalment, la inesperada campanya de publicitària aconseguida per CSI, amb l'aparició de dos cadàvers reals als sets de rodatge de CSI Miami i CSI Nueva York, no ha aconseguit mantenir intacte l'interès dels espectadors per la sèrie. Recordeu que encara podeu veure la segona temporada d'Anatomía de Grey a Cuatro, amb un doble capítol cada setmana, i que Fox també està repetint la sèrie, amb la previsió d'estrenar la tercera temporada en pocs mesos. Si encara no l'heu vist, us la recomana una persona a qui no li han agradat mai les sèries de metges.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com