7 de set. 2006

Telecinco prepara una sèrie de metges residents, inspirada en "Anatomía de Grey"

No és la primera vegada que un canal de televisió espanyol adapta una sèrie dels Estats Units. "Casi perfectos" era una espanyolització de "Todo el mundo quiere a Raymond", Telecinco ja va fer la seua lectura de "Urgencias" amb "Hospital Central", Cuatro ha adaptat recentment "Matrimonio con hijos", i La Sexta també està a punt d'estrenar una versió de "Tots cinc". Ara Telecinco prepara una sèrie inspirada en una de les meues sèries favorites, "Anatomía de Grey", que hem pogut veure a través del canal de pagament Fox i ara també està emetent Cuatro. La sèrie es dirà "MIR", i sembla que l'encarregada d'encarnar la nova Meredith Grey serà l'actriu catalana Núria Gago, habitual de telenovel·les de TV3 com "El cor de la ciutat" i també de la sèrie "Mis adorables vecinos", d'Antena 3. El rodatge de la nova sèrie de Telecinco començarà a principis d'octubre. Les previsions de la cadena és que la sèrie puga estrenar-se al 2007, per substituir la veterana "Hospital Central", amb l'objectiu de rejuvenir el target d'audiència de la sèrie de metges de Telecinco. Segons hem pogut llegir a Vertele.com, els reponsables de Telecinco afirmen que la sèrie és original, i atribueixen les coincidències amb "Anatomía de Grey" al fet que el tema hospitalari "està de moda" a la televisió, després dels èxits acumulats amb ficcions com "Hospital Central", "House" i la mateixa "Anatomía de Grey".

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com