7 de set. 2006

Els Simpson de veritat

Com serien Els Simpson si fos una sèrie amb actors reals? A You Tube hi ha aquest vídeo la procedència del qual he de confessar que ignoro, però que ens serveix per fer-nos una idea de com haurien adaptat els personatges creats per Matt Groening a imatge real. La qualitat de producció és molt alta, així que imagino que no deu ser una vídeo amateur, sinó alguna paròdia feta per algun canal de televisió o algun web professional.



La veritat és que continuo preferint El Simpson de dibuixos animats. Si feu clic aquí mateix, també podreu veure una comparativa entre les dues capçaleres.
També podeu consultar la fitxa de la sèrie Els Simpson a la Wikipèdia.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

2 COMENTARiS:

  1. jo també em quedo amb els dibuixats...

    :D

    ResponElimina
  2. La veritat és que ja fa uns quants mesos que va per internet, jo ho vaig penjar a principis d'abril(http://somlosquesom.blogspot.com/2006/04/los-simpsons.html). I és per a una peli per a l'estiu 2007
    http://www.imdb.com/title/tt0462538/

    Jo tb crec q prefereixo los dibujos!!

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com