13 de set. 2006

Spiderman 3 i altres notícies de l'Home-Aranya

Ja es pot veure el tràiler de la tercera part d'Spiderman, que en principi no s'estrenarà fins el maig del 2007. El més espectacular és veure per primera vegada Peter Parker amb el vestit negre de l'Home-Aranya, però també són brutals les primeres imatges que s'han vist de Sandman (interpretat per Thomas Haden Church), amb uns impressionants efectes digitals per donar vida al temible gegant de sorra. Amb tot, el principal enemic de Peter Parker no estarà aquesta vegada a l'exterior (tot i que Harry Osborn començarà a tenir les estranyes visions que van castigar el seu pare, el Duende Verde). Aquesta vegada, el costat fosc del superheroi es convertirà en el pitjor enemic d'Spiderman, ja que Parker haurà de superar els efectes d'una contaminació alienígena, un simbiont amb forma de vestit que després infectarà més fàcilment Eddie Brock (Topher Grace), convertint-se en Venom.
D'altra banda, ja hi ha rumors d'una possible Spiderman 4, tot i que el contracte de Sam Raimi amb la productora Columbia era per realitzar tres pel·lícules. De totes maneres, qui no ho té clar és el mateix Tobey Maguire (Peter Parker-Spiderman), que potser s'ha cansat de ser l'Home-Aranya. Per tant, tenint en compte que aquesta és una de les sagues cinematogràfiques més rentables i amb més seguidors i més fanàtics del còmic, hem d'esperar que si Maguire no vol continuar sent Spiderman hi haurà un actor nou per posar-se el vestit de l'Home Aranya a la quarta pel·lícula.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com