14 de set. 2006

La tornada d'El Equipo A

Fa uns dies, l'amic Manel Zaera ens feia saber dels primers rumors sobre una possible tornada de la sèrie El Equipo A, una de les ficcions més mítiques dels anys vuitanta. La realitat és que el productor Tom Wheeler, responsable de la minisèrie Imperio, sembla que és el principal interessat en posar al dia les aventures d'Hannibal Smith i els seus homes. Això implicaria que queda aparcada la idea que tenia la Fox, que era fer una pel·lícula amb els personatges d'El Equipo A, com Hollywood ha fet recentment amb altres sèries mítiques dels anys setanta i vuitanta: Los Ángeles de Charlie, Hulk, SWAT, Starsky & Hutch i, la més recent, Corrupción en Miami.
La sèrie original, de l'any 1985, va ser creada per Stephen J. Cannel, i estava protagontizada per quatre veterans de la guerra del Viatnam, acusats d'un crim que no havien comès (com s'encarregava de recordar-nos, cada setmana, la també mítica capçalera de la sèrie). Convertits en fugitius/merceranis, Hannibal Smith, Templeton Peck (Phoenix), MA Baracus i Murdock anaven sempre d'un lloc a l'altre, oferint els seus serveis només en favor de causes justes.
Com dèiem, fa uns anys la Fox ja va intentar portar la sèrie a la gran pantalla. De fet, havia de començar a filmar-se a principis del 2004, amb un guió de Kevin Brodvin (Glimmer Man). Hannibal Smith havia de ser interpretat per Mel Gibsom o per Tommy Lee Jones. Per fer de Phoenix es parlava de Richard Gere o Christian Bale, però les últimes notícies van ser que seria Brendan Fraser, un actor molt de moda fa uns anys, però que sembla que ara està a la baixa. D'altra banda, era inevitable que Murdock fos interpretat per Jim Carrey, però també es parlava d' Owen Wilson. El paper d'MA Barracus havia de ser per Samuel L. Jackson, tot i que també s'havia pensat en recuperar l'original Mr. T.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com