7 de set. 2006

Los Caballeros del Zodíaco tornen a la tele

Una de les sèries anime més polèmiques a l'Estat espanyol, Los Caballeros del Zodíaco, tornaran a emtre's en obert per un canal de televisió d'àmbit estatal. Llegim a Infotaku que Licencias Actualidad ha anunciat a la seua pàgina web que Telecinco ha adquirit els drets d'emissió de 74 episodis de la sèrie, que començarà a emetre's a partir de mitan setembre, tots els dissabtes i diumenges en horari matinal. Per tant, sembla que amb aquesta mesura Telecinco també s'apunta a l'anime, després dels bons resultats obtinguts per Cuatro i La Sexta (per cert, molt bona l'aposta de La Sexta amb l'espai contenidor Mangápolis). Los Caballeros del Zodíaco, que actualment es pot veure al canal de pagament Cartoon Network la distribuidora Selecta Visión també ha posat recentment a la venda en DVD als quioscos (aquí teniu a un dels seus últims clients), relata la història de la reencarnació de la deesa grega Atenea i la seua guàrdia d'honor, formada per joves guerrers. Cada guerrer té una armadura poderosa, que representa el signe zodiacal que el protegeix. El creador del manga en què està basat l'anime és l'autor Masami Kurumada, que el 1983 va aconseguir una interessant barreja de mitologia grega i arts marcials orientals. Tot seguit, teniu un vídeo penjat al You Tube, amb la capçalera d'aquesta sèrie mítica...

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com