14 de set. 2006

Podrem veure la cinquena temporada de "24" de lloguer, cada setmana als videoclubs

Una curiosa notícia sobre les noves pràctiques que estan aplicant les productores i les distribuidores per fer front al creixent consum de sèries a través d'internet. Aquesta setmana s'ha sabut que la Fox traurà al mercat de lloguer, per primera vegada, la cinquena temporada de la sèrie 24, narrada en temps real i protagonitzada per Kiefer Sutherland. Com sabreu, Antena 3 encara està emetent aquesta cinquena temporada de la sèrie, en horari de prime time nocturn dels diumenges. Però el 18 d'octubre, quan ja s'hagi acabat la temporada, als videoclubs es potran trobar els dos primers discos d'un col·lecció que tindrà 12 volums, cadascun amb dos episodis. Cada setmana sortirà un nou DVD al mercat de lloguer, amb dos capítols més. Segons un comunicat oficial que hem pogut llegir a Zona DVD, la cinquena temporada completa de 24 no es posarà a la venda fins al febrer.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com