28 de set. 2006

Compte enrera per a l'estrena d'El Perfum

Avui he estat visitant el web oficial de la pel·lícula El Perfum, que com sabreu va ser parcialment filmada a Tortosa i altres ciutats catalanes com Barcelona i Girona. Al web he pogut veure un tràiler en què apareix, per primera vegada, el resultat de les escenes rodades al riu Ebre, un cop passades pel filtre dels efectes digitals per fer veure que era el riu Sena al seu pas per París. He buscat el tràiler en espanyol a You Tube, perquè pugueu comprovar que el resultat és realment espectacular. Això sí, heu d'estar ben atents perquè el tràiler només mostra una imatge fugaç del riu, just després de la intrigant escena en què el bebé olora el dit del jove.
La veritat és que crec que la pel·lícula té molt bona pinta. Com recordareu, Das Parfum és l'adaptació de la novel·la homònima de Patrick Süskind. Durant molts anys, el projecte va estar en mans del desaparegut Stanley Kubrick, però després van circular rumors que asseguraven que el director elegit per portar la novel·la a la pantalla seria Ridley Scott. Finalment, l'encarregat de dirigir la pel·lícula ha estat l'alemany Tom Tykwer. Al repartiment ens trobem actors com Ben Wishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman i Rachel Hurd-Wood. L'estrena d'El Perfum està prevista pel 24 de novembre.




Per més informació, també podeu visitar el web oficial en espanyol.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com