29 de set. 2006

La Sexta es queda amb Futurama

El bloc ¡Vaya Tele! ens dóna avui una bona notícia. La Sexta ha comprat els drets de les quatre temporades de Futurama, després del tractament pèssim que Antena 3 havia fet a la sèrie, repetint molts episodis, de forma desordenada i en horaris amagats. D'aquesta manera, el nou canal privat apostarà per tenir una sobretaula molt potent d'animació, a l'estil de Fox, amb un capítol de la trencadora Padre de Familia, a les 15.10 hores, i un episodi de Futurama, a les 15.40, amb un altre de Padre de Familia per tancar, a les 16.00 hores. Ja podria fer La Sexta el mateix amb 24, i rescatar Jack Bauer de les urpes nefastes d'aquesta cadena anomenada Antena 3...
La Sexta ha fet una aposta intel·ligent. Hem de tenir en compte que Futurama és una de les poques sèries que podria tornar després d'haver estat cancel·lada, ja que els directius de Fox han vist que els DVD amb les quatre temporades de la sèrie han estat tot un èxit de vendes arreu del món. Després dels rumors sobre quatre noves pel·lícules en DVD de la sèrie, Futurama havia de tornar finalment amb 26 nous episodis, però les informacions continuen sent molt confuses.
Tot seguit, us penjo un parell de vídeos del You Tube, amb alguns dels millors moments de Futurama. Impressionant la imatge de Bender trepitjant el cistell del bebé, així com la seqüència memorable de "Condenar a muerte por quiqui".



About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com