28 de juny 2006

L'eliminació d'Espanya al Mundial desencadena l'estrena o la repetició de sèries

L'eliminació de la selecció espanyola de futbol als vuitens de final de la Copa del Món ha pogut desencadenar el que és una allau d'estrenes o repeticions de sèries als canals generalistes. Bàsicament, perquè és més fàcil programar si no has de competir amb un partit de la Selecció. Segons sembla, la primera repetició de l'estiu serà la reposició de Roma, la gran sèrie amb què Cuatro va iniciar els seus primers dies de programació. De fet, molta gent va descobrir i va enganxar-se amb House després de veure la primera temporada de Roma. Amb tot, la reposició no serà els dimarts, sinó els dilluns a partir de les 22.00 hores. Això serà el 3 de juliol, i l'endemà, dimarts 4 de juliol, podria començar la cinquena temporada de 24, que Antena 3 havia previst estrenar l'11 de juliol si Espanya continuava endavant al Mundial. D'entrada, els dos capítols setmanals de les noves aventures de Jack Bauer seran a les 22.00 hores, però dels horaris d'Antena 3 no ens refiem gaire... També dimarts, caurà de la programació Mujeres Desesperadas a TVE-1, en teoria per fer lloc a un especial de Los Morancos, però jo tampoc posaria la mà al foc per la continuïtat de la sèrie. De fet, la segona temporada de Mujeres Desesperadas no és tan interessant ni tan divertida com la primera, i jo mateix ja he deixat de mirar-la a través del canal Fox. La que sí em té captivat és la segona temporada de Perdidos, que sembla que TVE destinarà a les tardes dels diumenges del juliol i de l'agost, com si fos un telefilm d'aquells de "basados en hechos reales". Es pot estar més perdut?

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com