28 de juny 2006

La nova generació d'Star Trek, ja en DVD

Paramount ha iniciat la reedició en DVD de totes les temporades d' Star Trek: La nova generació, la segona sèrie d'una de les franquícies més importants de la història de la televisió. Les dues primeres temporades van posar-se a la venda el passat 21 de juny, i està previst que la tercera i la quarta arribin a les botigues el 26 de juliol. Star Trek: La nova generació va ser el punt de partida del renaixement que la saga d'Star Trek va viure a la dècada dels vuitanta, i va formar una legió de guionistes que després han treballat en altres produccions de ciència ficció de prestigi com Los 4.400, Medium, Andrómeda, Galáctica, Estrella de Combate (la nova versió, ja s'entèn), La Zona Muerta o una altra joia de la saga d'Star Trek, Espacio Profundo Nueve, sens dubte una de les meues favorites. Les dues primeres temporades de La nova generació es venen a un preu d'uns 54 euros cadascuna. Per cert, que el dia anterior, el 20 de juny, també va posar-se a la venda la segona temporada d'Enterprise (l'última franquícia de la saga, tot i que explica les primeres expedicions de la nau), en un pack de luxe que costa més de 90 euros.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com