8 de març 2007

Versió econòmica de la primera temporada completa de 'Futurama'

Estic content perquè ahir vaig poder adquirir una ganga. Es tracta de la primera temporada completa en DVD de la sèrie d'animació Futurama, creada per Matt Groening (Los Simpson). La distribuidora Fox ha editat recentment una versió econòmica de la primera temporada, que costa només 19.95 euros, i ahir vaig poder comprar-la a la botiga Discos Gong de Tortosa. No sé si us haureu fixat, però aquest nou establiment comercial està fent una aposta important per la venda de sèries en DVD... Al seu aparador podem trobar les temporades completes de produccions com Porca Misèria, Rebelde Way, Perdidos, Padre de familia, House, 24, Prison Break... No és per fer-los publicitat gratuïta, però crec que ara mateix és l'únic comerç de Tortosa que ens pot oferir una oferta semblant, quant a sèries en DVD. A la primera temporada de Futurama, a part dels primers 13 episodis de la sèrie, també podem trobar comentaris de Groening, escenes inèdites, animàtiques, storyboards, un tràiler, un making off, una selecció de fotos i dissenys interactius, i l'episodi Pilot Especial 3000.

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com