14 de febr. 2011

Qui no sabia que Jimmy Jump saltaria als Goya?


Sóc una de les persones que sabia que Jimmy Jump saltaria a escena durant la cerimònia d'entrega dels premis Goya d'ahir a la nit. Però no ho sabia perquè tinga algun tipus d'accés directe a l'agenda de salts de l'espontani més popular del món (no hauria d'estar la seua foto a la porta de tots els esdeveniments d'un cert renom que són transmesos per televisió?), sinó perquè així ho va anunciar ahir Sergi Mas, poc després de començar la narració del partit entre l'Espanyol i el Reial Madrid per Com Ràdio. El periodista va dir en antena que Jimmy Jump li havia enviat un missatge tot advertint que la gent estigués atenta a la cerimònia dels Goya, ja que tenia preparada una sorpresa. I la sorpresa es va produir en un dels moments més importants de la gala: just abans d'anunciar que Javier Bardem aconseguia el premi al millor actor per 'Biutiful'. Jimmy Jump, que l'any passat va aconseguir colar-se en la final d'Eurovisió just quan cantava l'espanyol Daniel Diges, i que també va saltar a la gespa per intentar posar-li una barretina a la Copa del Món en la final Holanda-Espanya del Mundial, va dedicar la seua gesta d'ahir "a tots els saltadors". En una nit en què el cinema català es va imposar als Goya, amb els nou premis de 'Pa negre'; en una gala presentada per un català, Andreu Buenafuente, i fins i tot amb el protagonisme d'un expresident català, Pasqual Maragall, no podia faltar un dels catalans més mediàtics del moment. Un moment, per cert, que RTVE ha penjat a YouTube, conscients que seria un dels vídeos més buscats del dia...



Imatge E·Cartelera

About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

1 COMENTARiS:

  1. Molt penjar el vídeo ( i Buenafuente dir-li imbecil ) però al moment es van acollonir. Mentre enfocaven als candidats al millor actor, se sentia de fons un enrenou a l'escenari que no van punxar fins que no va haver-hi més remei.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com