4 de nov. 2013

El diari El Mundo canvia de pell a internet per apostar de ple per la digitalització



El web del diari El Mundo canvia de pell aquest dimarts. Així fa dies que ho anuncien, amb una gran campanya de comunicació per explicar la renovació de disseny i de continguts del diari del grup Unidad Editorial. De fet, aquest dilluns el director del diari, Pedro J. Ramírez, ha protagonitzat un 'hangout' obert a Google+, per explicar els principals canvis. Ha afirmat que, més enllà d'un canvi en el model de negoci, l'aposta digital del diari El Mundo és també una oportunitat per als lectors, que es beneficiaran dels avantatges tecnològiques per triar quanta informació volen rebre, quan volen rebre-la i com volen rebre-la.

El Mundo promet un disseny més clar, donant gran importància a les notícies, però oferint noves possibilitats com àlbums panoràmics, diferents formats informatius o major presència i rellevància de continguts audiovisuals. Una nova pàgina molt més versàtil, tant en termes d'informació com de navegabilitat , amb una aposta clara per la imatge i el multimèdia. Una renovació que entra pels ulls però que també es notarà en l'experiència de l'usuari, ja que es tracta d'una web que es carrega a la pantalla a una velocitat més gran.

Totes aquestes millores faran possible que els milions d'usuaris que naveguen per la pàgina buscant un resum informatiu de qualitat en temps real puguin seguir fent gratuïtament amb més continguts en obert que mai. Tots els lectors podran seguir accedint com fins ara a la portada, a totes les seccions, els àlbums o els vídeos. Però "per a la minoria exigent a qui li agrada poder aprofundir en l'actualitat tenint accés a tots els continguts en el suport que li resulti més còmode, podrà fer-ho pagant una quantitat molt menor que la de les actuals subscripcions", afirmen des d'El Mundo.


About the Author

Gustau Moreno

Author & Editor

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
Pantalla-Completa és un bloc personal de caràcter informatiu, que permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així Pantalla-Completa no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

 
#Pantalla-Completa © 2015 - Designed by Templateism.com